suamiku ex bf kakak ku,tgk apa akak buat masa majlis

Adik Kahwin Dengan Bekas Kekasih Kakak,

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubungan kekal hingga ke jenjang pelamin. Namun, jodoh, ajal dan maut adalah rahsia Tuhan. Boleh jadi sudah tertulis takdir kekasih anda itu adalah jodoh rakan atau adik beradik sendiri.

Seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok, Shieyma Emma yang berkongsikan detik indah apabila sah bergelar seorang isteri.

Namun apa yang menjadi perhatian adalah suaminya merupakan bekas kekasih kakaknya. Namun Emma berkata itu adalah kisah lama mereka dan kakaknya sudah ada pilihan hatinya sendiri.

Kakak paling banyak tolong bantu urus majlis kahwin…Jasa yang diberi paling dihargaiMeskipun berkahwin dengan bekas kekasih kakaknya, namun Emma menghargai pengorbanan kakaknya yang membantu dalam persiapan perkahwinannya dan tidak sekali melupakan jasanya.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejut mendengar kisah tersebut. Malah, ada yang mengatakan jika terjadi pada mereka pun tidak akan sesekali bersama ataupun berkahwin dengan bekas kekasih adik-beradik.

Dalam masa sama, ramai yang berkongsikan turut berdepan pengalaman sama serta mendoakan rumah tangga yang dibina berkekalan.

SUMBER: TikTok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.