Lakonan Fattah Amin Dianggap ‘lain dari lain’ Dalam Mat Kilau, Johan Ariff Kongsi Rasa Terpukau 3pagi lihat Depan Mata

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tlktok berkenaan pujian yang diberikan kepada Fattah Amin benar benar membuka mata para peminat untuk terus menyokong filem tersebut kerana banyak detik detik para pelakon yanga bersengkang mata untuk menghasilkan satu lakonan yang mantap dan padu untuk para penonton.

Dalam keratan klip yang dikongsikan itu, Johan Arif mendedahkan bahawa beliau begitu terpukau dengan lakonan rakan artisnya iaitu Fattah Amin dalam filem Mat Kilau tersebut.

Menurut apa yang diperkatakan oleh Johan Ariff, beliau sebagai artis yang telah lama berada dalam industri sendiri terkejut dan terpukau apabila melihat lakonan Fattah Amin kerana Fattah membawa watak Awang dengan begitu baik sekali.

Fattah menggunakan seluruh kudrat dan tenaga beliau untuk menghasilkan satu lakonan yang cukup memberi satu kepuasan kepada para penonton. Tambahan pula, Fattah dipuji lagi dengan kepakaran beliau dalam ilmu persilatan kerana ketangkasan beliau dlaam bersilat dapat disaksikan oleh ramai peminat termasuk para pelakon yang berlakon dalam filem tersebut.

@Sukasukeee:Suka atttitude dia..igt lagi time shooting Mat Kilau, Johan slalu buat live IG, dia selalu ckp yg baik2 pasal semua pelakon..

@amyraadrina:Fattah amin another level dah

@Xorn fake:selama ni fattah hanya tersilap pengarah

@Kai_Nizam:Adi Putra – Berkarisma
Beto Kusyairy – Karakter
Fattah Amin – Skill Art

@Zairina Ayue:Masa dia kena hentam dgn sharnaaz, fattah x pernah nk balas.so dkt situ dh mmg suka attitude dia.

@Dani.A:tapi yassin paling menyinar bagi saya.. mimik muka dia sepanjang movie sentiasa menghiburkan saya.

@syamsul maarif:Dah lama Fazura tau…. Kita jer yg lalai…

@Lemari Fiz Bundle :Fattah Amin very humble..suka attitude dia..n seorg pesilat xkan tunjukkn yg dia ada silat/seni mempertahankan diri melainkan dlm wktu kecemasan

@Dniel._.:fattah amin kan bekas atlet wakil peringkat kebangsan dulu..

@Shazzz:ayat yassin yg dekat jeti mase askar kutip cukai tuu meremang gile wooo

@CikSole:Silat awang fuhh lincah betul. Kalah mat kilau. Dengan pemanah dia tu lagi. Terbaik fattah

@It’s Me Ninie:Aura adi putra pon bole thn…ayat n bahasa2 yg dia ungkap, meremang rase

@akmaljamil27.:bagi aq paleng menyerlah dalam mat kilau mmg fattah amin…langkah dye x sumbang langsung walaupun belakon

@rphhh1:Apa yg saya perasan, barisan2 pelakon Mat Kilau ni, mereka memuji pelakon2 lain hebat dan tidak merasa mereka sendiri pun hebat.

@Naz:seriuslah..mmg best sgt filem Mat kilau ni.. br tgk mlm td. x smpt nk ngtuk. every scene mmg wow sgt.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Mengikut sumber dari klip tersbut juga, keberanian Fattah Amin juga perlu dijelaskan kerana babak yang memerlukan beliau menyelam pada pukul 3 pagi itu benar benar menguji mental Fattah sebagai seorang pelakon. Namun keberanian beliau menerima arahan yang diberikan hhasilnya memberi sebuah babak yang cukup menakjubkan dalam filem tersebut.

Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik dan semoga filem seperti Mat Kilau akan terus dihasilkan dan memberi seribu satu pengajaran kepada masyarakat.

Sumber: sinetronmalaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *