TokTi pesan Aafiyah hati-hati cuba kasut mahal, sekali reaksi aafiyah buat ramai risav

Sudah mula memasuki sekolah tadika tahun ini, terdahulu TokTi pernah menyuarakan rasa sebak kerana masa dirasakan terlalu cepat berlalu dalam melihat anaknya membesar.

Hingga kini, banyak telatah lucu yang dikongsikan sekali gus menarik perhatian ramai termasuklah video menyaksikan mereka berada di sebuah butik kasut mahal. Saya cuma nak try & saya akan letak batik pada tempatnya.

Menerusi video yang tular di Tlk Tok, Dato’ Sri Siti Nurhaliza merasa terhibur bercampur risau apabila melihat Siti Aafiyah seronok mencuba kasut-kasut di kedai terkemuka itu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Meskipun kebanyakan kasut di sana merupakan saiz-saiz orang dewasa, budak perempuan tersebut benar-benar teruja `melaram’ namun dengan cara yang masih sopan. lni bukan kedai biasa-biasa sayang…Kalau r0sak ibu kena beli, MasyaAllah.

Melihat kelincahan kanak-kanak tersebut, TokTi sempat memberikan peringatan lembut memandangkan kasut di butik berkenaan agak mahal harganya. Pun begitu, penyanyi nombor 1 Malaysia ini tetap memuji pemilihan kasut cantik oleh Aafiyah.

Melucukan, pekerja di sana setia melayani keriangan Aaafiyah dan mengambil satu persatu kasut yang ingin cuba dipakainya sebentar. Kasut kat situ harga atas RM5K…Mak dia yang kaya pun ghisau…Kita yang nan had0000 lagi risau.

Melalui ruangan komen, ramai netizen terhibur melihat kerisauan TokTl meskipun dia terlebih daripada mampu hendak memberi kasut di sana. Mereka juga memuji tindakan selebriti ini yang tetap mengingatkan anaknya mengenai nilai sesuatu barang.

“Comelnya dan konfiden dia amazing aafiyaaa”
“Nak tgk afiah speaking lagi please”

“Hahaha ibu mampu je beli berapa pun utk aafiyah”
“Bagusnyaa dato siti still bgtahu afiya kasut tu mahal walaupun kaya raya”

“mak dia kaya raya pn ngisauuu.kita yg nan hadooo ni tgk kedai pn dh ngisauu”
“Seronoknya dr Siti Aafiyah Speaking, Soft Spoken “But I Want Try And I Put It Back” “& View Another One”.Class Ko, Aafiyah.. Pandaiinya Dya”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

“Bagusnyaa dato ct still bgtahu afiya kasut tu mahal walaupun kaya raya”
“Masalahnya, ibu punya cakap kene beli tu, mcm dia tak mampu, padahal, kalau dia nk beli satu kedai pun boleh rasanya”

“selalu video dia malu2..sekali dia ckp.fuhhhh sopan & penuh yakin..”
“Very humble person la ibu dia ni….sentiasa ingatkan anak2nya”

Tonton klip penuh :

 

Sumber : pnews & tlk tok sidagulekuk

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *